РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Басейни

Комплекса разполага с 2 басейна за плуване един за деца и един за възрастни както и басейн за водните пързалки.

Детски кът

Детски кът за децата в ресторанта за тяхно развлечение и ваше удобство.

Летен бар

Летен бар с разнобразно меню за питиета и бързо хранене.

Събития

Събития за малки и големи през седмицата, като някои от тях са пияна парти, зумба танци, латино парти, дж партита и жива музика.

Забележителности из града и областта

Орфей

На самия вход на град Кърджали, на влизане от градовете Хасково и Пловдив достолепно се извисява паметника на Орфей, древногръцкия митичен тракийски певец, който е символа на Източните Родопи и град Кърджали, а според легендите и митовете той е роден тук, живял тук и творил тук. 

Перперикон

Източните Родопи са заселени от дълбока древност. Благоприятните условия за живот по долината на р. Арда и нейните притоци привлекли хората още в епохата на неолита (6 хил. пр.Хр.). Те създали селищата в центъра на гр. Кърджали. Това е времето, когато древните обитатели на планината започнали да носят дарове на Свещената скала. Тя била свързана с техните религиозни вярвания и олицетворявала Бога- Слънце. Това е и началото на Перперикон – Свещения град. За съжаление никога няма да узнаем какви точно ритуални действия са извършвали нашите предци, какви думи са изричали и какво са искали от своите Богове. 

Камените гъби

Скалните образувания се намират източно от с. Бели пласт, при самия път, свързващ Кърджали с Хасково. Обявена за  природна забележителност със Заповед No.1427 от 13.05 1974 г. с цел опазването на скалните образувания. Защитената територия има площ от 3 хектара.

Камената сватба

Природната забележителност се намира в землището на с. Зимзелен, на 3 кm от Кърджали, близо до асфалтиран път. 

Дяволски мост

Дяволският мост (Шейтан кюприя) е средновековен мост на река Арда. Разположен е в живописен пролом на около 10 километра северозападно от град Ардино и на 4 километра източно от с. Гълъбово (община Баните).